Over Jopper

Over ons

Jopper detacheert al 17 jaar Poolse medewerkers. Poolse arbeidskrachten zijn gemotiveerde werknemers die door onze bemiddeling soepel in uw bedrijfsprocessen worden opgenomen.

Gedreven, betrokken, en met kennis van zaken. Wij verstaan ons vak en een lange termijn relatie met onze klanten is altijd ons uitgangspunt.

U kunt ons zien als uw partner in flexibel personeelsmanagement.

Voor ons is belangrijk dat wij mensen plaatsen die het beste bij uw organisatie past. Een goede match is voor iedereen de beste uitkomst.

Met aandacht voor uw organisatie en uw vraag gaan wij voor u op zoek.

Waarom kiest u voor ons?

Veel uitzendbureaus hebben grote aantallen mensen aan het werk die breed en flexibel worden ingezet. Hierbij is de werving en selectie voornamelijk gebaseerd op aantallen en niet op individu. Voor bepaalde bedrijven is dit prima werkbaar.

Er zijn genoeg werkzaamheden die redelijk eenvoudig en repeterend zijn. Hierbij kan het niveau en de taalvaardigheid van ondergeschikt belang zijn.

Het verschil tussen de grotere detacheringsbureaus en Jopper. Jopper gaat specifiek voor u op zoek naar mensen die het beste bij de wensen van uw bedrijf past. Wij werven mensen die bereid zijn in uw bedrijf te investeren.