HOE WIJ WERKEN

Alleen als het goed is

Met onze vier kernwaarden als basis zorgen wij voor een perfecte match.

Onze mensen

U maakt gebruik van ons netwerk de kennis van werving en selectie, voor uw organisatie minder tijdrovend en u heeft hierdoor snel rendement in de uitvoering van de werkzaamheden. Wij kijken na de opleiding, achtergrond van de mensen en door de zelfstandigheid van onze mensen zijn de werkzaamheden vaak snel aangeleerd. Daarbij is er wel duidelijk onderscheidt in de verantwoordelijkheid en discipline, onze mensen beginnen vaak met lopende band werkzaamheden en groeien uiteindelijk door tot bijvoorbeeld operator of krijgen meerdere verantwoording en andere werkzaamheden bij opdrachtgever. Het komt regelmatig voor dat onze mensen door onze opdrachtgevers in dienst worden genomen. En wie weet vindt u ook op termijn via ons de juiste werknemer die nog jaren met plezier en juiste inzet voor uw bedrijf aan het werk is.

Huisvesting

Bij Jopper beschikken we over eigen huisvesting door heel Nederland in de buurt van onze opdrachtgevers. Onze mensen verblijven altijd in eengezinswoningen of appartementen. Onze mensen zijn voor lange periode in ons land, daarom vinden wij het belangrijk dat ze zich thuis voelen. Prettige leefomstandigheden bevordert dit gevoel van ‘thuis’. We creëren, door een zorgvuldige samenstelling van mensen een prettige leefsituaties. Onze facilitaire dienst controleert regelmatig onze woningen. Hierdoor voldoen onze woningen altijd aan de juiste leefomstandigheden.

Vervoer

Jopper faciliteert zelf het vervoer voor onze mensen en zijn hierdoor flexibel inzetbaar. Ons eigen wagenpark wordt beheerd door onze facilitaire dienst. Dit is met name prettig als uw organisatie flexibele werktijden hanteert of vanuit verschillende locatie werkzaam bent. Wij kunnen onze transportmogelijkheden flexibel inzetten, zodat u altijd op onze mensen kunt rekenen.

Goed voorbereid aan het werk

Iedere organisatie heeft zijn eigen regels of werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich aanpassen aan uw organisatie. Graag maken we daarom goed kennis met uw organisatie zodat wij onze mensen goed kunnen voorbereiden op de eerste werkdag. Veel van onze opdrachtgevers zijn voedselverwerkende productiebedrijven. Onze mensen worden vooraf goed voorbereid middels een hygiënetraining.